De kracht van tijdelijk werk en sterke relaties

Een betrokken familiebedrijf met een persoonlijke benadering. Daarmee is ’t Uitzendhuis van de familie van Meelis al sinds 2006 een stabiele partner van werkgevers en uitzendkrachten in Helmond, Eindhoven en Noord Limburg. “We bemiddelen in tijdelijk werk maar investeren altijd in een blijvende, sterke relatie”, zegt directeur Lucienne van Meelis. “We kennen onze klanten goed en verbinden de juiste mensen met elkaar.”

Door Aldi van Lierop

’t Uitzendhuis staat letterlijk midden tussen de bedrijven die hun uitzendkrachten nodig hebben. “Het was in 2006 een bewuste keuze. Vanuit ons kantoor aan de Lage Dijk 8 op bedrijventerrein Hoogeind in Helmond zijn we voor onze klanten goed vindbaar en bereikbaar. Ze lopen makkelijk binnen om zaken te doen en vragen te stellen. En omgekeerd gaan we regelmatig langs bij onze opdrachtgevers om te informeren naar ontwikkelingen en hoe ’t Uitzendhuis daar op in kan spelen. Dat doen we voor een groot aantal bedrijven in de regio Helmond, Eindhoven en Noord-Limburg.”

Precies wat ik nodig heb

Werkgevers onderstrepen de kracht van ’t Uitzendhuis. “We kennen elkaar al een tijd en de klik is heel goed”, zegt een distributiecentrum in de regio. Ik krijg altijd precies wat ik vraag op het moment dat ik het nodig heb. En ’t Uitzendhuis levert me echt goede krachten.” Een groot  schoonmaak bedrijf in de regio werkt ook graag samen met ’t Uitzendhuis. “Het team is snel, betrokken en levert gewoon goed personeel. Ik heb al verschillende betrouwbare en kwalitatief goede mensen in dienst genomen. Met dank aan ’t Uitzendhuis. Ze doen altijd wat ze beloven.” Zo rekenen de bedrijven met vertrouwen op diensten van ’t Uitzendhuis. Voor alle denkbare functies en branches, zowel uitvoerend als leidinggevend.

Uitzendkrachten komen terug

Ook de uitzendkrachten kunnen op veel persoonlijke aandacht rekenen van het team van ’t Uitzendhuis. “Zij zijn ons kapitaal. Daar zijn we zuinig op. We weten waar onze mensen goed in zijn en hoe het met hen gaat. En gaat het even niet zo goed dan kijken we hoe we kunnen helpen.  Dan hebben we het niet alleen over werk maar ook over privézaken, scholing en denken we mee over de financiën als dat de uitzendkracht verder helpt. Het resultaat is dat ze bij ons terugkomen als contracten zijn afgelopen. Zo houden we een sterke pool mensen beschikbaar. ”

Interessante partner

Op de dag van de arbeid, 1 mei 2011, startte ’t Uitzendhuis haar tweede lustrum. “Onze persoonlijke aanpak werkt. Die houden we dus overeind tijdens de verdere ontwikkeling van ’t Uitzendhuis”, zegt Lucienne van Meelis. “Daar sta ik garant voor samen met mijn collega’s Anouk van Meelis, Parvati Changoe en met mijn man Walter als adviseur en stuwende kracht achter de schermen. Zo blijven we een interessante partner voor werkgevers en uitzendkrachten. Daarnaast ook volledig gecertificeerd voor de pluimveesector en uiteraard lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen. We zijn goed in ons vak en dat laten we graag zien.”

’t Uitzendhuis is bereikbaar op telefoonnummer 0492 – 556575.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Volg ons op Facebook en mis noot een nieuwe vacature.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

+31 492 - 55 65 75 Bereikbaar van 08:30 to 17:00
info@uitzendhuis.com

Bekijk al onze vacatures

Kijk hier voor een breed aanbod aan vacatures

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×