Wat kan ’t Uitzendhuis voor u betekenen?

De economische ontwikkelingen van de laatste jaren heeft bewezen dat flexibilisering in het personeelsbestand essentieel is om de continuïteit te garanderen voor uw organisatie. Hierdoor stelt u zichzelf in staat om te reageren op marktontwikkelingen en kunt u uw marktpositie versterken. ’t Uitzendhuis profileert zich als een familieonderneming, wat tot uiting komt in een uitvoering welke ondernemend, gedreven en resultaatgericht is.
Ons doel is de juiste medewerkers leveren waar en wanneer u hen nodig heeft.

De verschillende mogelijkheden:

Wij bemiddelen in (tijdelijk) werk en investeren altijd in een blijvende en sterke relatie. Om uw vacatures in te vullen heeft ’t Uitzendhuis een aantal mogelijkheden tot het inlenen van personeel:
Uitzenden; Wij werven en selecteren de kandidaten die voldoen aan uw wensen en eisen. Als de kandidaat bij u start nemen wij de administratieve lasten voor u uit handen en na een (vooraf afgesproken) gewerkte aantal uren mag u de uitzendkracht kosteloos zelf een contract aanbieden.
Detachering; Mocht u een kandidaat voor een bepaalde tijd in dienst willen nemen dan kunt u deze op onze loonlijst zetten, u kunt hierdoor uw organisatie flexibel houden.
Werving & Selectie; Wij verzorgen het gehele voortraject van werven, selecteren en het intake gesprek. Bij gebleken geschiktheid biedt u de kandidaat een contract aan.
Payroll; U verzorgt zelf de werving en selectie en wij nemen de administratieve lasten voor u uit handen. ‘

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Volg ons op Facebook en mis noot een nieuwe vacature.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

+31 492 - 55 65 75 Bereikbaar van 08:30 to 17:00
info@uitzendhuis.com

Bekijk al onze vacatures

Kijk hier voor een breed aanbod aan vacatures

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×