Op zoek naar personeel?

Dat kan alleen vanaf 1 december zijn wij geen Uitzendbureau meer maar zullen wij ons richten op Recruitment, W&S, HRM, Outplacement. Loopbaanbegeleiding en Interim opdrachten op locatie

Met pijn in ons hart moeten wij u mededelen dat wij na bijna 14 jaar hebben besloten om per 01-12-2019 een andere koers te gaan varen! Door de steeds veranderende markt, regels en wetgeving zijn wij helaas genoodzaakt dit besluit te nemen. De voornaamste redenen zijn de aankomende wijzigingen per 30-12-2019, dan treed namelijk de WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans) inwerking. Dit betekend zoveel wijzigingen en een verhoging in de kostprijzen dat wij ons zelf hier niet meer in kunnen vinden.  Wij kunnen u vanaf die tijd dan ook nog uitsluitend als recruiter bedienen en  opdrachten als zodanig aannemen.

 

Recruitment

Om meerdere redenen hebben wij besloten om onze onderneming over een andere boeg te gooien, wij gaan verder als Werving & Selectie oftewel Recruitment Bureau, maar denk hierbij ook aan HRM, Outplacement en Loopbaanbegeleiding, tevens voor interim opdrachten bij u op kantoor staan wij vanaf 1 januari open.

 

Dat wil zeggen dat wij u nog steeds van dienst kunnen zijn in de zoektocht naar nieuwe medewerkers, echter zullen wij deze dan niet meer op onze loonlijst zetten. Het voordeel hiervan is dat u een eenmalige fee aan ons betaald en u de medewerker direct een contract mag aanbieden of deze alsnog bij een backoffice of payroll bureau onder wenst te brengen.

Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek wat meer over deze nieuwe manier van werken. Wij zullen hierover met u in gesprek gaan voor aanvang van de opdracht wat u van ons wenst en wat de uiteindelijke fee zal worden.

 

Voordeel is dat wij velen van u al heel wat jaren kennen en al diverse flexkrachten hebben mogen leveren. Wij kennen uw bedrijf en hebben de sfeer al geproefd en tevens weten wij wat uw wensen met betrekking tot personeel zijn. U daarentegen weet met wie u van doen heeft en waar u de opdracht neerlegt en hoe er mee omgegaan wordt.

 

Wij zullen dan vanaf 1 januari ook niet meer vanaf deze locatie werken maar online en op locatie. De naam die houdt u nog te goed (voor suggesties staan we open)

 

Wanneer mogen wij uw eerste opdracht aannemen?

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Volg ons op Facebook en mis noot een nieuwe vacature.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

+31 492 - 55 65 75 Bereikbaar van 08:30 to 17:00
info@uitzendhuis.com

Bekijk al onze vacatures

Kijk hier voor een breed aanbod aan vacatures

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×