Op zoek naar personeel?

Bent u op zoek naar een geschikte medewerker voor uw organisatie? Dan is ’t Uitzendhuis de juiste partner in arbeid voor u. Wij bieden u een breed scala aan enthousiaste en vakkundige medewerkers.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is het voor ons goed te weten hoe uw bedrijf georganiseerd is. Wij willen met u mee denken in de juiste oplossingen, zowel op personeel gebied als op invulling van bepaalde taken. Wij richten ons vooral op het leveren van kwalitatief personeel, dat wil zeggen dat de match tussen medewerker en opdrachtgever een zeer belangrijke rol in ons sollicitatie proces speelt.

De lijnen binnen ons bureau houden wij zo kort mogelijk, met als doel u op zeer korte termijn antwoorden te kunnen geven op vraagstukken. Maar ook zodat er zo snel mogelijk geschakeld kan worden wanneer dit noodzakelijk is!

Mocht u vragen hebben over onze werkwijze of over wat wij u kunnen bieden? Dan horen wij dit uiteraard graag, neem contact met ons op via 0492-556575 of via info@uitzendhuis.com

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Volg ons op Facebook en mis noot een nieuwe vacature.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

+31 492 - 55 65 75 Bereikbaar van 08:30 to 17:00
info@uitzendhuis.com

Bekijk al onze vacatures

Kijk hier voor een breed aanbod aan vacatures

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×